Een warme oppepper voor honderden werknemers Laurentius ziekenhuis Roermond

ROERMOND – Het personeel van Laurentius ziekenhuis een hart onder de riem steken én hen met een klein
gebaar bedanken voor de afgelopen hectische periodes.

Jumbo Roermond, Vrienden van Laurentius en het Laurentius ziekenhuis zelf hebben hun handen ineen geslagen om dit waar te maken. Als blijk van waardering hebben deze drie partijen het mogelijk gemaakt om diverse soeppakketten te verzorgen. Dit zal het personeel een heerlijke, warme oppepper geven tijdens de enorm drukke diensten door.

Op 14 en 16 maart heeft ieder personeelslid van Laurentius ziekenhuis een tasje ontvangen waarin allerlei kleinigheidjes zaten. De diverse soeppakketten van Jumbo zaten daar ook in verscholen. Alle werknemers van het Laurentius ziekenhuis konden deze twee dagen genieten van een verrukkelijke kop soep. Dus voor diegene die alle bedden doen verschonen tot aan het personeel op de IC en tot aan iedere kantoorkracht.

Volgens het Laurentius ziekenhuis en haar werknemers is het werken in de zorg een enorm dankbaar én mooi beroep. Desondanks de afgelopen twee immens zware jaren. Als blijk van waardering streven zij ernaar om iedere keer weer een klein of groot gebaar aan hun werknemers te geven.

Jumbo Roermond is enorm dankbaar dat zij haar service (met een glimlach) mocht verlenen aan dit mooie gebaar.

Vorig artikelNieuw TV-programma De Bourgondiërs op pad in Limburg
Volgend artikelBAL speelt tegen Belgische teams in Sporthal Boshoven