BAL speelt tegen Belgische teams in Sporthal Boshoven

Basketbal Academie Limburg speelt thuis tegen Okapi Aalst
Het team van Basketbal Academie Limburg

Twee weken geleden is voor Basketbal Academie Limburg de tweede fase in de competitie ingegaan. Hierin wordt er gestreden tegen de sterke Belgische teams. Het Weerter team van coach Radenko Varagic kende een moeilijke competitiestart met veel tegenslagen maar inmiddels is het weer bijna compleet en is het in fase twee prima begonnen. De eerste uitwedstrijd werd verloren en de tweede uitwedstijd werd zondag met ruime cijfers gewonnen. Momenteel staat BAL op een gedeelde derde plaats in de Silver League en zijn er nog volop kansen voor het behalen van de play-offs.

Zaterdag 19 maart ontvangt BAL voor het eerst een Belgische tegenstander in Weert. Er wordt dan gestreden tegen Okapi Aalst. De wedstrijd in Sporthal Boshoven begint om 20:00 uur. De tickets worden door onze zuiderburen al veelvuldig aangeschaft en het beloven dan ook een sfeervolle avonden te worden! Heb jij zaterdag nog geen plannen en zin in een compleet avondje uit? Bestel dan online je tickets en supporter BAL! (Let op: er is géén kaartverkoop aan de kassa.) 

https://balimburg.stager.nl/web/tickets

Het volledige thuisprogramma voor de komende weken ziet er als volgt uit: 

De thuiswedstrijden van Basketbal Academie Limburg

Zaterdag 19-3-2022  –  20.00

Basketbal Academie Limburg – Okapi Aalst 

Zaterdag 2-4-2022  – 20.00

Basketbal Academie Limburg – Spirou Basket Charleroi 

Zaterdag 16-4-2022  –  20.00

Basketbal Academie Limburg – Hubo Limburg United 

Dinsdag 19-4-2022  –  20.00

Basketbal Academie Limburg – Phoenix Brussels Basketball 

Vrijdag 29-4-2022  –  20.00 Basketbal Academie Limburg – RSW Liège Basket

Vorig artikelEen warme oppepper voor honderden werknemers Laurentius ziekenhuis Roermond
Volgend artikel‘De Wereld van Zand&Grind’ bezoekt Karien van Gennip, minister SZW