Nieuw TV-programma De Bourgondiërs op pad in Limburg

De Bourgondiërs is een programma bij RTL4 over het échte Bourgondische leven. In dit programma is er volop aandacht voor lekker lokaal eten, mooie historische tuinen, antiek en brocante.

Elke week neemt het team bourgondiërs, bestaande uit tuingoeroe Rob, antiekverzamelaar en stylist Bert, groenstylist Matthijs en BBQ-baas Jeremy de kijkers mee op zoek naar het bourgondische leven in Limburg, waarbij genieten centraal staat.

De uitvalsbasis is Kasteel Aldenghoor in Haelen. Van daaruit vertrekken de Bourgondiërs naar mooie plekken in de omgeving zoals Kasteel Groot Buggenum, Kasteel Baexem, Museum W maar ook naar bourgondische plekken als Restaurant Da Vinci, een aspergekweker en de Livar kloostervarkens.

De Bourgondiërs is te zien op zondagen om 16.30 uur op RTL4.

Vorig artikelBurgemeester Roermond doet aangifte van ronselen stemmen
Volgend artikelEen warme oppepper voor honderden werknemers Laurentius ziekenhuis Roermond