Een bijzondere dansbeleving voor de allerkleinsten in het Munttheater Weert

WEERT – Voor peuters of kleuters die niets liever doen dan dansen voor de tv of de iPad, en die misschien zelfs al in een dansklasje zitten, is er op zondag 13 maart in het Munttheater een bijzondere theatervoorstelling. Eentje die speciaal voor de allerkleinsten is gemaakt! Prachtige kostuums, muziek en dans, helemaal afgestemd op de belevingswereld van het kind.

Een bijzondere dansbeleving óp het toneel

Zondag 13 maart is het Munttheater er speciaal voor de allerkleinsten! Zij kunnen samen met hun familie óp het toneel gaan genieten van de bijzondere dansbeleving De Vuurvogel van SALLY Dansgezelschap Maastricht.

De kinderen kunnen lekker dichtbij kruipen en zich laten meevoeren door de zachte, dansende objecten van kunstenares Thera Hillenaar, de choreografie van Stefan Ernst en de betoverende muziek gebaseerd op Stravinsky’s origineel. En na afloop is er natuurlijk een gratis drankje en iets lekkers of gezonds voor alle kinderen.

De Vuurvogel

De Vuurvogel is een beeldende dansvoorstelling voor de allerkleinsten en hun familie over vrij zijn, het nest verlaten en lekker kunnen rondfladderen. Tijdens de voorstelling kan iedereen zich laten meevoeren door zachte, dansende objecten en betoverende muziek geïnspireerd op Stravinsky’s Vuurvogel.

Tickets

Reserveren via https://www.munttheater.nl/agenda/de-vuurvogel/ , bij de theaterkassa van het Munttheater of via 0495-513575.

Bekijk een video: https://youtu.be/uQ_zGCT9Glc

Vorig artikelDode vogels gevonden in gebied Zwaarveld Neer
Volgend artikelMijn Huis op Maat: Gratis woonadvies in Weert voor senioren