Verbouwing Albert Heijn Heerschap Heythuysen start 10 maart

Foto - Albert Heijn, Andries van der Ree

HEYTHUYSEN – Zoals bekend gaan de winkels van ondernemer Stan Heerschap verder als Albert Heijn. Daarom sluit zijn Jumbo in Heythuysen op donderdag 10 maart om 18.00 uur de deuren.

De winkel wordt vervolgens omgebouwd naar een mooie, moderne én grotere Albert Heijn. De nieuwe supermarkt voelt meteen al vertrouwd aan, want alle medewerkers blijven bij Albert Heijn Heerschap Heythuysen. De opening vindt plaats op dinsdag 29 maart om 16:00 uur.

Supermarktmanager Eric Slaats en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster.” De eerste 150 klanten krijgen een lekkere kruimel puddingvlaai van Bakkerij Heerschap.

Heythuysen neemt binnen de ondernemersfamilie Heerschap een bijzondere plaats in. Zo’n drie kilometer verderop liggen de roots van de Heerschap Groep, in Roggel. “Daar begonnen John en Toos Heerschap al in 1966 hun bakkerij. Nu, meer dan 55 jaar later, liggen in al onze winkels de ambachtelijke broden zoals Sublime en Biezunjer van Bakkerij Heerschap, en natuurlijk ook de vlaaien. Daar zijn we heel erg trots op”, aldus de supermarktmanager. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Albert Heijn Heerschap Nederweert (Kerkstraat 6a). Deze winkel opent dinsdag 15 maart 2022 om 16.00 uur.

Vorig artikelOpen stadswandeling in Weert: langs scholen en kloosters
Volgend artikelJongvolwassenen met kanker krijgen extra ondersteuning in SJG Weert