Munttheater roept op: Weert, versier je ramen, deuren en tuinen

WEERT – Zaterdag 5 februari stond het Munttheater geheel in het teken van het Theater vanne Vastelaovendj; een live marathonuitzending met een zeer gevarieerde programma van onder meer sketches, wedstrijden, interviews en optredens van muziek- en dansgroepen tot muziekkapellen en DJ’s. Aan deze uitzending is ook een ‘Versier-je-huis’ wedstrijd gekoppeld.

Om ook de stad op te fleuren in deze winterse dagen roept het Munttheater inwoners van Weert op om gevels, ramen, deuren en voortuinen kleurrijk te versieren voor Vastelaovendj. De drie mooist versierde ramen, gevels of tuinen winnen een mooie prijs die door een vakjury toegekend zal worden.

Meedoen

Meedoen is makkelijk: versier je ramen, deuren en voortuinen zo kleurrijk en vrolijk mogelijk in het thema Vastelaovendj. Stuur vóór 23 februari een foto van je versierde huis of tuin naar [email protected] en vermeld je naam en adresgegevens. Een vakjury zal de wijken ingaan en alle inzendingen beoordelen. Op 25 februari worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Mooie prijzen

Bij de ‘Versier-je-huis’ wedstrijd zijn mooie prijzen te winnen:

  • 1e prijs: 2 kaarten voor de voorstelling Symphonic Rock Night op vrijdag 13 mei 2022 + ontvangst vooraf met borrelplank en een Monopoly Weert spel
  • 2e prijs: 2 kaarten voor de voorstelling van Rayan Panday op donderdag 19 mei 2022 + Monopoly Weert spel
  • 3de prijs: een origineel Monopoly Weert spel

Traditie

“Vastelaovendj is een traditie die we in ere moeten houden. Dit volksfeest verbroedert en dat is juist wat we nu nodig hebben. De livestream was geweldig, Weert barst van het talent! Als we dan ook de stad nog kunnen versieren zodat iedereen met een glimlach rond kan wandelen langs alle versierde huizen dan maken we samen Weert weer een stukje vrolijker!” aldus Colinda Vergouwen, directeur van het Munttheater.

Meer informatie

https://www.munttheater.nl/versier-je-huis-wedstrijd/

Film

Het Munttheater heeft zelf het goede voorbeeld gegeven: https://www.youtube.com/watch?v=MLu3vJE1ZRE

Vorig artikel17-jarige jongeman uit Panningen verdacht van betrokkenheid woningoverval Brunssum
Volgend artikelNieuwe cursussen bij Bibliocenter Maasgouw