V.V. De Rogstaekers presenteert de Wieërter vastelaovendjpuzzel

WEERT – Terwijl de overheid nog puzzelt aan passende maatregelen voor carnaval en werkgevers moeten puzzelen om de roosters rond te krijgen, is de legpuzzel ongekend populair.

De Wieërter vastelaovendjpuzzel is een feestelijke uitdaging voor jong en oud, puzzelaars en vastelaovendjvierders. Met 1000 stukjes maak je thuis je eigen vastelaovendjfeest op de Markt in Weert.

Zeer beperkte oplage

De Wieërter vastelaovendjpuzzel is een feest om te maken, te geven of te krijgen, een echt hebbeding. Met deze puzzel haal je de vastelaovendj in huis, maar let op: De Rogstaekers geven de puzzel maar in een zeer beperkte oplage uit. Als je er een wil bemachtigen moet je er dus snel bij zijn.

Je kunt de puzzel bemachtigen door een email te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en het aantal puzzels die je wil bestellen. Maak vervolgens het bedrag van € 19,95 per puzzel over op rekeningnummer NL21 RABO 0176 9868 47 t.n.v. VV de Rogstaekers o.v.v. puzzel + je naam. Vervolgens kun je de bestelde puzzel(s) ophalen tijdens een speciaal ophaalmoment op zaterdag 12 februari tussen 10.00 en 16.00 uur in de hal van Cwartier, Beekstraat 54.

11% korting voor ingeschreven Rogstaekers®

Ben je ingeschreven als “Ich bin ‘ne Rogstaeker®”, dan ontvang je 11% korting op de aanschafprijs en betaal je slechts € 17,75 per stuk. Hier geldt een maximum van 1 stuk per ingeschreven Rogstaeker®.

Vorig artikelDrakenbootfestival in Weert
Volgend artikelActie voor de voedselbank: gekleurde eieren voor Pasen