Attractieparken wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Vekoma

Keyport | Dé ondernemende regio

Keyportregio – Deze regio heeft een hoog aantal ondernemers per hoofd van de bevolking. Opvallend veel slimme, slagvaardige MKB bedrijven. Dat maakt Keyport tot dé ondernemende regio. Geen loze kreet, maar een heuse groeimotor. Dat zie je terug in de mooie bedrijven die hier gevestigd zijn; stuk voor stuk frontrunners, wereldspelers en topwerkgevers. Zoals Vekoma Rides! Bovendien kun je hier fijn wonen, lekker shoppen en heerlijk recreëren. Hoogste tijd dat iedereen dat weet!

Ontdek Midden-Limburg en Cranendonck als Keyport, dé ondernemende regio!

BRONKeyport, dé ondernemende regio
Vorig artikelMuntschatje van prins-bisschop Jan van Horne gevonden
Volgend artikelArriva bussen in Limburg helemaal af van fossiele brandstof