Politiek Café bij Bibliocenter Weert, Nederweert, Leudal en Maasgouw

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert Bibliocenter een Politiek Café met vertegenwoordigers van alle politieke partijen in Weert, Leudal, Maasgouw en Nederweert. Het Politiek Café is een plek waar inwoners en politici kennis maken met elkaar. Wil jij dichter bij de politiek staan en met de vertegenwoordigers in gesprek gaan, loop dan binnen en maak het verschil! Aanmelden is niet nodig.

De bibliotheek is een veel bezochte, laagdrempelige, openbare voorziening midden in de gemeenschap waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Het Politiek Café

Voor het Politiek Café hebben alle partijen die aan de verkiezingen meedoen een uitnodiging ontvangen. Inwoners en politici gaan onder het genot van een kopje koffie met elkaar in gesprek. Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen. 

De politiek komt naar de mensen in de bieb. Overigens liggen alle partijprogramma’s ter inzage in de bibliotheek.

Waar en wanneer

Gemeente Maasgouw in de bibliotheek in Heel, Sportparklaan 56  
09 februari van 19.00 – 21.00 uur  

Gemeente Nederweert in de bibliotheek in Nederweert*, Kapelaniestraat 8 
10 februari van 19.00 – 21.00 uur   

Gemeente Weert in de bibliotheek in Weert*, Wilhelminasingel 250 
12 februari van 12.00 – 15.00 uur  

Gemeente Leudal in de bibliotheek in Heythuysen, In de Neerakker 2a 
22 februari van 19.00 – 21.00 uur 

*Het Politiek Café in Nederweert en Weert is in samenwerking met Weert FM en het Munttheater. Weert FM maakt tijdens het Politiek Café opnames en gaat ook in gesprek met bezoekers. Deze opnames kunnen na toestemming gebruikt worden bij het Weerter Debat op 14 maart in het Munttheater. 

Vorig artikelLaatste gelegenheid archeowandeling kasteel Nijenborgh
Volgend artikelDoe mee met de (Munt)Theater vanne Vastelaovendj bingo, schmink- en kleurwedstrijd