Doe mee met de (Munt)Theater vanne Vastelaovendj bingo, schmink- en kleurwedstrijd

WEERT – Zaterdag 5 februari a.s. biedt het (Munt)Theater vanne Vastelaovendj een digitale marathonuitzending aan, barstensvol vertier en gekkigheid.

Bijna 200 lokale artiesten doen mee om Weert te laten genieten van hun creatieve talenten op het gebied van muziek, dans en sketches. Maar natuurlijk is er veel meer creatief talent in de regio. Het Munttheater roept daarom alle inwoners op om mee te doen met de schminkwedstrijd en kleurwedstrijd.

Op zoek naar het mooist geschminkte gezicht van Weert

Doe mee met de schminkwedstrijd en maak kans op mooie prijzen! Meedoen is makkelijk: stuur vóór woensdag 2 februari een foto van jouw geschminkte gezicht naar [email protected], o.v.v. je naam en telefoonnummer.

Een vakjury, bestaande uit Ruud Teunissen, Natasja Broens (jarenlang vaste visagiste bij de Boonte Aovendje van de Rogstaekers) en Els Maes (docente bij Rick), zal uit alle inzendingen drie prijswinnaars kiezen, die hun prijs tijdens de livestream op zaterdag 5 februari in het Munttheater in ontvangst mogen nemen.

Kleurwedstrijd voor alle basisschool kinderen

Voor alle creatieve kinderen uit de regio Weert organiseert het Munttheater een speciale Vastelaovendj kleurwedstrijd. Download de Theater vanne Vastelaovendj kleurplaat op de website, haal je kleurpotloden, stiften, verf en krijtjes tevoorschijn en doe mee!

Lever je kunstwerk vóór woensdag 2 februari in bij het Munttheater, in de brievenbus op het Collegeplein 3, en maak kans op mooie prijzen. Alle kleurplaten worden beoordeeld door een driekoppige vakjury, die bestaat uit Jack Reubsaet (docent beeldende kunst bij Rick), cartoonist Rim Beckers en Marieke van Riet (jurylid bij de grote optocht).

De prijswinnaars krijgen bericht en ontvangen hun prijs op 5 februari tijdens de livestream in het Munttheater.

Win mooie prijzen bij de Muziek Bingo

Rond acht uur `s avonds kun je gezellig vanaf je bank meespelen met de Vastelaovendj Muziek Bingo! Geef je op via de website van het Munttheater. Op 3 en 4 februari tussen 12:00 en 16: 00 uur kun je je gratis bingokaarten (2 per aanmelding) afhalen bij onze theaterkassa.

Er zijn fantastische prijzen te winnen, zoals concertkaartjes voor de Janse Bagge Bend en Lex Uiting in Muziekcentrum De Bosuil, en kaarten voor de voorstelling van Youp van ’t Hek in het Munttheater.

Kijk voor meer nieuws, updates en het volledige programma op www.munttheater.nl/theatervannevastelaovendj.

Vorig artikelPolitiek Café bij Bibliocenter Weert, Nederweert, Leudal en Maasgouw
Volgend artikelKies Keyport voor behoud van talent in de regio!