Eindejaarsactie van gerenommeerde oliebollenbakker Jeffrey Dauphin

WEERT – Aan de hand van een oud familierecept bereidt de jonge Weerter ondernemer Jeffrey Dauphin de heerlijkste oliebollen, appelflappen en andere lekkernijen. Hij is (ook op oudejaarsdag) met zijn gebakkramen te vinden op het Stationsplein en aan het Bassin (achter ijzerhandel Gruythuysen).

Het zijn zonder twijfel de lekkerste oliebollen van Weert. En ook buiten de stad worden zijn heerlijkheden geprezen. In de bekende Oliebollentest van het Algemeen Dagblad behaalde een aantal jaren geleden diverse keren hoge noteringen. Dit jaar staat hij als verdienstelijke nummer 2 in Limburg vermeld op Oliebollentestonline.nl.

Gratis oliebol

Speciaal voor de lezers van MLA heeft Jeffrey een eindejaarsaanbieding. Als je bij een minimale besteding van € 5,- verwijst naar MLA of MiddenLimburgActueel krijg je een oliebol gratis erbij!

Openingstijden (vrijdag extra lang)

De openingstijden zijn op donderdag van 11.00 tot 19.00 en op vrijdag 31 december zijn ze geopend op zowel op het bassin als op bij het station van 7.00 tot 19.00.

Lange rij voorkomen?

Heb je het op oudjaar druk en wil je niet het risico lopen om in een lange wachtrij terecht te komen? Haal dan het bestelformulier op bij de gebakkraam aan het Stationsplein.

Vorig artikelMaatschappelijke opvang door combinatie Moveoo, Leger des Heils,Rendiz en Xonar
Volgend artikelZorgboerderij Ingelshof: ‘Een verrijking voor bezoekers, vrijwilligers en boeren’