Brandweer naar Heel voor hooibrand in loods

HEEL – Afgelopen nacht rond 02.30 uur is de brandweer met twee blusvoertuigen uitgerukt naar een melding van brand in een loods te Heel. Een overbuurman had alarm geslagen nadat hij rook uit een loods zag komen.

Bij aankomst van de brandweer was er veel rookontwikkeling in de loods. De loods bestond uit twee delen; een open loods van ongeveer 35 bij 18 meter en een dichte loods van dezelfde grootte. De brand woedde in het dichte deel.

De terreineigenaar die ter plaatse kwam vertelde dat er hooi lag opgeslagen. De brandweer liet daaropvolgend twee waterwagens komen om de bluswatervoorziening veilig te stellen.

In de loods lag inderdaad hooi opgeslagen op een vloeroppervlakte van ongeveer 7 bij 10 meter. Met een loader werd het hooi uitgereden op een braakliggend terrein, waarbij de brandweer de nablussingswerkzaamheden voor haar rekening nam.

Het sein “brand meester” is om 03.30 uur gegeven.

Vorig artikelHuisartsen gaan vandaag en morgen booster vaccinaties zetten
Volgend artikelMaatschappelijke opvang door combinatie Moveoo, Leger des Heils,Rendiz en Xonar