Kerstnachtdienst Christengemeente Nieuw Leven via livestream

WEERT – Het wordt dit jaar moeilijk om kerst te vieren zoals velen gewend of van plan waren. Ook een bezoek aan de kerk op kerstavond is iets wat veel mensen moeten missen. Iedereen die op kerstavond toch graag kerstfeest wil vieren is van harte uitgenodigd voor de kerstnachtdienst via livestream van Christengemeente Nieuw Leven.

Ze zetten de virtuele kerkdeuren wijd open voor iedereen die kerst met hen mee wil beleven via http://www.nlweert.nl/kerst. Het belooft een dienst te worden met de echte kerstboodschap, verteld en gezongen op een eigentijdse manier.

De kerstnachtdienst via livestream begint om 19:30 en is voor iedereen die hem gemist heeft daarna terug nog te kijken via het Youtube kanaal.

Vorig artikelZorgverleners uit Noord- en Midden-Limburg slaan handen ineen voor Kansrijke Start
Volgend artikelHuisartsen gaan vandaag en morgen booster vaccinaties zetten