Finale Midde Limburgs Leedjes Festival is afgelast

OSPEL – Op vrijdagavond 7 januari 2022 zou het Midde Limburgs Leedje Festival (MLLF), traditiegetrouw, aftrappen als eerste regionale liedjes festival van het nieuwe jaar. De komende editie zou plaatsvinden in Hotel en Eetk’fee de VLiK in Ospel.

Het Comité Midde Limburgs Leedjes Festival heeft, in samenwerking met vastelaovesvereniging de Vlikkestaekers, de afgelopen dagen, na de recente persconferentie(s) de coronaregels bekeken die gaan gelden op 7 januari 2022. Hieruit is gebleken, dat logischerwijs een volwaardige finale van het Midde Limburgs Leedjes Festival niet te organiseren is op dit tijdstip.

Er is ook gekeken naar alternatieve versies op dit tijdstip en deze bleken ook niet haalbaar en al zeker niet na de meest recente persconferentie. De organisatie vind het jammer dat de liedjes “verloren” zouden gaan en gaat de komende tijd kijken of er wel nog mogelijkheden zijn om de liedjes onder de aandacht te brengen.

Een mogelijke finale geïntegreerd in een evenement buiten het seizoen wordt ook nog onderzocht. Als dit haalbaar is, zal het Comité Midde Limburgs Leedjesfestival zich weer melden.

Vorig artikelBurgemeester Strous sluit woning in Linne na aantreffen hennepplantage
Volgend artikelVerzin een idee voor de gekapte monumentale boom Collegeplein Weert