Wieërter beêr & hepkes eindejaarswandeling

WEERT – Vier Weerter cafés, Proeflokaal de Stadsbrouwerij en The raRe craftbeer brewery zijn de ingrediënten voor een gezellige middag craft beer drinken, vergezeld van heerlijke bijpassende gerechtjes. Bij de Weerter craft beer brouwerijen wordt gebrouwen vanuit passie. Je proeft het ambacht terug, met een grote diversiteit op het gebied van smaak. Dat belooft dus wat voor deze bijna oudjaarsdag.

Je ontdekt op dondermiddag 30 december zes Weerter speciaalbieren. Je wandelt (coronaproof) in groepjes van 13:30 uur tot 17:00 uur naar vier bijzondere speciaalbiercafés in Weert en twee Weerter brouwerijen. Geniet tijdens elke stop van een bijzonder glas speciaalbier, gecombineerd met een bijpassend gerechtje. Leuk om met vrienden en/of familie een top bijna oudejaarsmiddag te beleven!

Deelnemers: Stadsbrouwerij de Brouwschuur | Wertha Brewpub & the raRe craftbeer brewery | Café ‘t Swaentje | Stadscafé du Commerce | Café de Brug| Café de Harmonie.

Reserveren kan via de website: www.buitengewoontafelen.nl

Door de eeuwen heen telt Weert vele brouwers en brouwerijen

Wil je meer weten over de verdwenen Weerter brouwerijen bezoek dan de website www.weertinkaart.nl en wandel langs monumentale panden in het centrum waar erfgoedbordjes de geschiedenis van de brouwerijen vertellen.

Vorig artikelOp weg naar een energieneutraal Weert
Volgend artikelMarcel Vossen geslaagd voor 6e Dan taekwondo