Aanmelden voor bijdrage NLdoet is weer mogelijk

WEERT – Doet jouw vereniging ook weer mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland? In 2022 vindt NLdoet plaats op 11 en 12 maart en Punt Welzijn attendeert je er graag op dat er t/m 31 januari een financiële bijdrage aangevraagd kan worden.

Alle informatie hierover is te vinden op de website van NLdoet (www.nldoet.nl). Organisaties kunnen voor hun klus een bijdrage van maximaal €350 per locatie aanvragen voor bijvoorbeeld materialen en catering.

NLdoet is dé kans om een klus te klaren. Je legt als organisatie nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet en je zet je organisatie in het zonnetje. Denk bij klussen aan het verven van een kantine, opknappen van een kleedruimte, lenteklaar maken van een tuin bij een zorginstelling of het organiseren van een leuk extraatje voor bewoners…

Zoek je ook op andere momenten in het jaar vrijwilligers voor jouw vereniging, stichting of non-profit organisatie in het Weerterland? Bekijk dan de mogelijkheden op de digitale sociale marktplaats, via www.puntwelzijn.nl/socialemarktplaats.

Vorig artikelKerstkraampje bij Creatief Centrum PSW in Weert
Volgend artikelPilot ‘Van jeugdbrandweer naar manschap’!