Dit jaar wederom geen ‘Kerstavond voor Iedereen’ in Weert

Fotograaf: Studio Blitz, N. Knoppers

WEERT – Werkgroep Voor Iedereen’ verzorgt al sinds 2006  een kerstavond voor mensen die de kerstavond graag met iemand anders samen willen vieren, maar waarvoor dit door uiteenlopende omstandigheden niet gemakkelijk is.

Ze hebben deze avond altijd met veel liefde, passie en plezier georganiseerd en willen dit graag blijven voortzetten. Maar gezien de huidige coronamaatregelen heeft de werkgroep ook dit jaar besloten het geen doorgang te laten vinden. Dit besluit nemen ze met pijn in het hart, omdat ze zich ervan bewust zijn dat juist hun doelgroep meer getroffen wordt door het alleen zijn of door eenzaamheid. Het raakt hen diep dat ze juist rond de kerstdagen niet zichtbaar stil kunnen staan bij deze mensen en hen dat te brengen waardoor de kerstdagen en het nieuwe jaar met een fijn gevoel beginnen.

Zou jij graag iets willen betekenen voor een ander of vind je het prettig dat iemand jou even probeert te laten glimlachen rond de kerstdagen, houd dan de berichtgeving op Facebook in de gaten: https://www.facebook.com/Kerstavondvooriedereen/

Vorig artikelIn memoriam: Koos van de Wouw
Volgend artikelKerstkraampje bij Creatief Centrum PSW in Weert