Inschrijving Midde Limburgs Leedjes Festival

OSPEL – Vanaf donderdag 18 november is de inschrijving voor het Midde Limburgs Leedjes Festival 2022 geopend. De inschrijftermijn sluit op maandag 6 december 2021 om 20:00 uur.

Een vakjury zal hierna beoordelen, welke 22 liedjes naar de finale gaan. Inschrijven kan via de website: www.middelimburgsleedjesfestival.nl. Op de website is het online inschrijfformulier te vinden, evenals het reglement Midde Limburgs Leedjes Festival.

De finale zal gehouden worden op vrijdagavond 7 januari 2022, in Hotel en Eetk’fee de VLiK (voorheen het Peeljuweel) in Ospel. De organisatie is in handen van de lokale vastelaoves vereniging de Vlikkestaekers in samenwerking met het comité Midde Limburgs Leedjes Festival.

Het Comité Midde Limburgs Leedjesfestival en de Vlikkestaekers wensen alle deelnemers succes met de voorbereidingen.

Vorig artikelHeksenheuveltocht voor ATB en gravel gaat op 28 november definitief door
Volgend artikelLim­burgs ere-am­bas­sa­deur­schap voor Mo­ni­que Prin­cen