Gulden Humor op 26 en 27 november gaat niet door

WEERT – De geplande festiviteiten rondom de uitreiking van de Orde van de Gulden Humor op 26 en 27 november in Sporthal Boshoven gaan niet door. Dat heeft Stadsvastelaovendjvereîniging De Rogstaekers als organisator vandaag bekend gemaakt. De extra beperkingen voor evenementen betekenen dat het niet meer mogelijk is om de Gulden Humor door te laten gaan. De Rogstaekers laten weten begrip te hebben voor de ontstane situatie, al is het natuurlijk een grote teleurstelling voor alle betrokkenen.

SLV-president Bart Maes: “Bedroefd en met veel pijn in ons vastelaoveshert hebben de Samewirkende Limburgse Vastelaovesvereniginge kennis genomen van het besluit om de ‘Gulden Humor’ te annuleren. Chapeau voor de Rogstaekers en alle 180 vrijwilligers die de afgelopen twee jaar met veel enthousiasme, inzet, lol en plezier de voorbereidingen hebben getroffen om een grandioze Gulden Humor op de planken te zetten. Maar voorzichtigheid nu, vergroot de kans dat het vanaf 27 februari 3 dagen een groot vastelaovendfeest is!”

De komende dagen gaat de organisatie in gesprek met leveranciers, de gemeente, vrijwilligers en sponsoren om te kijken of de Gulden Humor verplaatst kan worden. Indien dat lukt dan blijven gekochte kaarten gewoon geldig. Uiteraard is het ook mogelijk om het geld terug te krijgen. Zodra hier meer over duidelijk is zal dit worden gecommuniceerd via de bekende (sociale) media en via www.guldenhumor2021.nl.

Vorig artikelDodelijk slachtoffer bij verkeersongeval Heythuysen
Volgend artikelKijkje achter de staldeuren bij kalkoenhouderij Van Meijl in Weert