Alda Creatief in Nederweert zoekt opvolging

NEDERWEERT – Volgend jaar bestaat Alda Creatief 30 jaar en voor Alda is dat het moment om voor haar goedlopende handwerk- en hobbyzaak een opvolger te vinden.

Alda Creatief is een begrip in de regio. Iedereen die creatief bezig is met breien, haken, borduren en hobby weet haar te vinden. Dat alles dankzij de passie die Alda altijd voor haar winkel heeft gehad. In 2020 is de zaak nog verhuisd naar een groter pand aan de Geenestraat in Nederweert waar meer ruimte en mogelijkheden zijn. Vanwege haar leeftijd zoekt Alda iemand die haar zaak wil voortzetten.

“We hebben in al die jaren een mooie klantenkring opgebouwd waar mensen komen voor garens, stoffen, hobbymaterialen en fournituren”, zegt Alda. “De klanten kunnen altijd terecht met vragen, instructies of gewoon gezellig even buurten en je handwerk laten zien. Alda zou het dan ook geweldig vinden als dat blijft bestaan met een opvolger die dezelfde passie heeft. Daarbij wil zij ze de komende jaren graag ondersteunen!”

Ben jij diegene die zij zoeken of ken je iemand? Ga gezellig even langs of neem contact op. Alda is van dinsdag t/m zaterdag in de winkel. Wel met aangepaste openingstijden van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Alda Creatief, Geenestraat 8b, 6031 VR Nederweert, t. 0495 634578

Vorig artikel‘Vanaf de velden’ – documentaire over vier boerenfamilies
Volgend artikelHerdenking Brits Militair kerkhof Nederweert aangepast