Mantelzorgconcert in Weert geannuleerd

WEERT – Het mantelzorgconcert dat op de agenda stond voor aanstaande zondag 14 november gaat niet door.

Punt Welzijn had samen met Harmonie St. Joseph Weert-Zuid de intentie om alweer voor de 9e keer een mantelzorgconcert te organiseren. Een middag waarin deze bijzondere doelgroep in onze samenleving kon genieten van een gevarieerde middag. Zo zou Harmonie St. Joseph Weert-Zuid samen met Het Tungelroys Orkest een optreden verzorgen.

Frans Adriaens, beter bekend als Frenske met zijn Knipuugske, zou van de partij zijn evenals moeder Mieke Crins en dochter Petra Jacobs die bezoekers zouden trakteren op hun muzikale kwaliteiten. Aldje Hendrikx, de Nederweertse Beppie, zou tot slot de mensen meenemen in een geweldige sfeer.

Het zal niet onverwacht zijn maar door de ontwikkelingen rondom de corona besmettingen en de oplopende druk in de ziekenhuizen hebben ze moeten besluiten om dit concert te annuleren. Vanwege alle onzekerheden is het op dit moment niet duidelijk wanneer deze middag weer georganiseerd kan worden.   

“Ontzettend jammer dat we nu op dit moment de mantelzorgers niet kunnen trakteren op een mooie middag, maar het is nu niet het juiste moment om grotere groepen mensen bij elkaar te brengen en in het bijzonder deze speciale doelgroep die veelal zorgen voor mensen met een kwetsbare gezondheid” aldus de organisatie.

Indien er een nieuwe datum bekend is zal dit door de organisatie aan de bezoekers kenbaar gemaakt worden.

Vorig artikelHerstel boscompensatie CZW in Altweerterheide
Volgend artikelHet bier van harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind zit in de fles