Nieuwe voorstelling toneelvereniging De Mantel

Fotograaf: Wim Alblas

WEERT – Toneelvereniging De Mantel komt met een nieuwe voorstelling op de planken. Het nieuwe stuk , geschreven door Carin Rosbergen, heeft de titel: De Reünie.

Vanwege de beperkte repetitietijd en de nog steeds aanwezige onzekerheid komen ze met een  kortere productie (zo’n anderhalf uur), zonder pauze.  Inmiddels zijn meer dan tien voorstellingen gepland in Weert en de regio. En op zaterdag 20 november aanstaande staat de voorstelling in het Munttheater weer op de agenda.

De personen uit de reünie komen ook, net als de leden van de Mantel, vanwege de bekende maatregelen na een langere tijd weer bij elkaar. Heeft iedereen zich aangemeld en zou juffrouw Hanneman ook komen? Is er iets veranderd of gaan ze gewoon weer verder waar ze ooit gestopt zijn? In beide gevallen wordt het een voorstelling vol humor en plezier, precies zoals je gewend bent van de Mantel.

Kaartjes verkrijgbaar bij het Munttheater: https://www.munttheater.nl/agenda/toneelvereniging-de-mantel-2015uur/

Aanvang is 20.15 uur en de entree is 12,50 euro (inclusief consumptie).

Vorig artikelHerdenking bij Britse begraafplaats Nederweert
Volgend artikelEr klinkt betoverende muziek door de binnenstad met de Tover Route in Roermond