Er klinkt betoverende muziek door de binnenstad met de Tover Route in Roermond

Fotograaf: Petra Lenssen

ROERMOND – Vanaf vandaag heten de binnenstadondernemers van Roermond iedereen van harte welkom bij de betoverende en vooral muzikale Tover Route. Kinderen uit heel Limburg zijn op ieder moment van de dag welkom om bij 40 interactieve toverpunten muziekinstrumenten te betoveren én een orkest aan muziek en licht te ervaren. Door de speciale QR codes te scannen beleven de kinderen een extra dimensie met leuke en leerzame muzieknummers.

Wegens succes herhaald én vernieuwd

Na het succes van het afgelopen jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om in de binnenstad van Roermond te toveren. De vernieuwde Tover Route bestaat dit jaar uit maar liefst 40 interactieve toverpunten verspreid door de binnenstad van Roermond. Bovendien zijn er 5 grote XL etalages waar kinderen, ouders en grootouders een muzikale belevenis kunnen ervaren. De interactieve toverstokjes van het afgelopen jaar zijn ook dit jaar te gebruiken. Voor het scannen van de speciale muzikale QR codes is een smartphone vereist. Voor nieuwe bezoekers zijn de interactieve toverstokjes dagelijks vanaf 12.00 uur te koop bij de theaterkassa van TheaterHotel De Oranjerie (Kloosterwandplein 12-16).  Kinderen uit heel Limburg zijn van harte welkom om de Troubadour en zijn nichtje, DJ Daisy Bell te helpen om samen Roermond te laten stralen en veel muziek te laten klinken. Bovendien maak je met de toverpuzzel kans op mooie prijzen.

Opening met de Troubadour en DJ Daisy Bell

Vrijdag 5 november vanaf 15.30 uur zal de Tover Route geopend worden tijdens een Meet & Greet met de Troubadour en DJ Daisy Bell op het Kloosterwandplein in de binnenstad van Roermond. Iedereen is van harte welkom om een selfie te maken met deze twee vrolijke figuren. Bovendien krijgen de bezoekers een leuke, kleine verrassing. Na de opening gaan de Troubadour en DJ Daisy Bell samen met de kinderen de binnenstad van Roermond betoveren.

ROERMONDVOL Licht start tevens ook vanaf vrijdag 5 november en hiermee begint de derde editie. De straten van Roermond zijn nu nóg sfeervoller dankzij duizenden lichtjes en metershoge 3D lichtobjecten. Kom gezellig shoppen bij meer dan 130 verrassende speciaalzaken en ga bourgondisch tafelen bij je favoriete café of restaurant. Een bezoek aan Roermond is dit najaar dus extra uitnodigend dankzij de indrukwekkende sfeer van zowel de muzikale Tover Route als ROERMONDVOL Licht.

Meer weten?

Voor meer informatie over de vernieuwde, muzikale Tover Route en ROERMONDVOL Licht kun je terecht op onze speciale pagina: www.weareroermond.com/tover-route-roermond Volg ons ook op Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws.

De Tover Route is een project van Stichting BIZ Binnenstad Roermond, de gemeente Roermond en Stichting Citymanagement Roermond

Vorig artikelNieuwe voorstelling toneelvereniging De Mantel
Volgend artikelJubileumboek ‘Motorcross Meijel – 75 jaar motorsport op de Vossenberg’