Stepco breidt uit in België door overname Brainbridge IT Support Services

ITTERVOORT – Na de overname van Twinsec GmbH in 2017 neemt Stepco uit Ittervoort nu ook Brainbridge IT Support Services
over in België. Met deze overname geeft Stepco gestalte aan zijn groeiambities als euregionale speler op het gebied van cybersecurity en IT-oplossingen. Vanaf 1 november 2021 gaat Brainbridge IT Support Services verder als Stepco België.

Brainbridge overtuigd van strategische stap Stepco


Brainbridge is in 1998 opgericht en gespecialiseerd in het detacheren van IT en technisch personeel. Vanuit de hoofdvestiging in Antwerpen worden klanten bediend in Nederland, België en Duitsland. De afgelopen jaren heeft Brainbridge een enorme groei gekend in detachering. Hierop wil het bedrijf in de toekomst haar focus leggen. Brainbridge IT Support Services levert diensten op het gebied van IT-oplossingen aan KMO’s. Ten grondslag aan de verkoop van de bedrijfstak IT Support Services liggen de huidige uitdagingen binnen de IT- en securitybranche. Brainbridge gelooft in de strategische stap van Stepco en wordt gedeelde aandeelhouder van Stepco België.

Bundeling van kennis en expertise

Beide directies zijn blij met de overname. Bob Serneels, de tevens uit België afkomstige CEO van Stepco vertelt: “De belangrijkste reden voor de uitbreiding is dat we hiermee de ervaren medewerkers van Brainbridge IT Support Services kunnen toevoegen aan ons team in België. Het team kent de markt, spreekt dezelfde taal en staat dichter bij de klant. Wij hebben het volste vertrouwen dat we met deze overname bestaande én nieuwe klanten in de Belgische regio een veilige en performante ICT-omgeving kunnen aanbieden. Een omgeving die klaar is voor alle toekomstige evoluties.” Peter Wens, CEO van Brainbridge vult aan: “Ik sluit me hier volledig bij aan. Wij zijn zeer tevreden met deze overeenkomst omdat die het huidige team nieuwe kansen kan bieden en vooral ook de focus die deze top-professionals verdienen. Brainbridge zal door deze overeenkomst de eerste nieuwe klant worden van Stepco België en daar kijken we zeker naar uit.”

Over Stepco

Stepco heeft al ruim 25 jaar ervaring in IT. Samen met zusterorganisatie Twinsec biedt zij cybersecurity en IT-oplossingen aan, in zowel projectvorm als managed services contracten. Opdrachtgevers hebben daardoor één servicepartner die de volledige ICT-infrastructuur verzorgt voor hun organisatie en gebruikers. Met de overname van Brainbridge IT Support Services kan Stepco meer klanten in België bedienen en dat sluit volledig aan bij de groeistrategie en ambities van het bedrijf.

Vorig artikelAanmelden activiteiten in Week van de Mantelzorg nog mogelijk
Volgend artikelWeertSwingt 2021 op vrijdag 5 november