The Show must go on!

WEERT – Eindelijk! Het is zover! Na ruim een jaar coronastilte laat Harmonie St.- Joseph 1880 weer van zich horen. De harmonie heeft het publiek gemist. Jij hen ook? Tijd om elkaar in een ongedwongen sfeer weer muzikaal te ontmoeten.

Modern programma
Dat harmoniemuziek niet alleen zwaar en klassiek hoeft te zijn wordt tijdens dit concert weer bewezen. Het harmonieorkest onder leiding van Bart Deckers heeft een goed in het gehoor liggend programma voor je in petto. De titel van het concert zegt het al: “The Show Must Go On!”

Muziek van Queen mag dan ook niet ontbreken deze avond. Verder staat er veel (pop)muziek uit de jaren ’90 van de vorige eeuw. Stuk voor stuk pareltjes om naar te luisteren.

Fonkie Monkie en Luc Geraats
Niet alleen het harmonieorkest staat op de planken deze avond. De funk / soulband Fonkie Monkie zal het orkest vocaal en instrumentaal ondersteunen.

Daarnaast zijn ze er trots op dat de harmonie een solist uit eigen geledingen mag presenteren. Tubaïst Luc Geraats, muzikant bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht en Mosa Brass, zal onder begeleiding van het harmonieorkest een solowerk spelen.

Reserveren
Het concert vindt plaats op zaterdag 30 oktober, 20.00 uur in de Aula van Het Kwadrant. De ingang vind je aan de zijde Kleefstraat in Weert.

De toegang is gratis, maar voor een goede en veilig organisatie die je van te voren aan te melden. Ook dienen bezoekers, volgens de geldende landelijke regels, een coronatoegangsbewijs, dan wel een recente geldige negatieve coronatest bij binnenkomst te overleggen. Dit kan middels een QR-code via een mobiele telefoon of een schriftelijk coronatoegangsbewijs. De bezoekers krijgen een vaste zitplaats toegewezen.

Aanmelden kan met een mail naar [email protected]

Vorig artikelMidde Limburgs Leedjes Festival editie 2022 in Ospel
Volgend artikelActiviteiten 10 jaar Toon Hermans Huis Weert