Theaterwandeling in Roermond: ‘het meisje met de gouden handen’

Foto via: HartvanLimburg.nl

ROERMOND – De binnenstad van Roermond vormt op zondag 17 oktober het decor van een echt Roermonds sprookje. Dit is niet zó maar een wandeling. Dit is een hele speciale theaterwandeling vol verrassingen.

De titel van het sprookje is ‘het meisje met de gouden handen”. Het is geschreven door Jan Huyskens en Huub Graus. Het verhaal speelt zich af in het centrum van Roermond. Alle historische beelden die je verspreid in de binnenstad tegenkomt, spelen een rol in het sprookje. Maar niet alleen de beelden. Ooit gehoord van de Aovesmooder? Of dat er ergens in Roermond nog altijd een boze kobold woont?

De VVV-gidsen, in samenwerking met de toneelgroep Gelre, nemen de deelnemers mee in dit prachtige en spannende verhaal. Er wordt in kleine groepjes gewandeld. De gids begeleidt de groepjes naar diverse locaties waar steeds een stukje van het sprookje wordt verteld. Toneelgroep Gelre brengt de verschillende sprookjesfiguren tot leven.

Start is om 10.00 uur bij VVV Roermond, Markt 17. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reserveren is verplicht via: https://webshophartvanlimburg.nl/products/het-meisje-met-degouden-handen-theaterwandeling-roermond-17-oktober.