Weerterlandprijs bezoekt Medicura en Metaalcenter Driessen

NEDERWEERT / WEERT – Op maandag 27 september bezocht de jury van de Weerterlandprijs het genomineerde bedrijf Getnoticed uit Nederweert. De volgende dag waren de andere twee kandidaten aan de beurt.

De jury bestaande uit; Saskia Goetgeluk, Ralph Deguelle en Eric Lamkin werden warm onthaald bij Medicura door ondernemer Dick van Aggel. Medicura is een innovatieve service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen. Het bedrijf streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Innovatie en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel.

Daarna werd een bezoek gebracht aan Metaalcenter Driessen in Weert. Hier presenteerde Antal Driessen zijn onderneming. Het bedrijf is gestart als toeleverancier van bewerkt staal en non-ferro metalen en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat meedenkt in de totale klantenvraag van tekening tot realisatie. Vakmanschap, automatisering en digitalisering staan centraal. Hiernaast wil metaalservice Driessen jongeren enthousiasmeren voor techniek en laten zien hoe mooi de maakindustrie kan zijn.

Twee serieuze kandidaten met elk een goed ondernemersverhaal.De winnaar van de Weerterlandprijs wordt op 3 november in het Munttheater in Weert bekend gemaakt tijdens een feestelijke eindmanifestatie.

Meer informatie is te vinden op weerterlandprijs.nl

Vorig artikelZegening van huisdieren bij de Paterskerk in Weert
Volgend artikelWeert financieel gezond