Jury Weerterlandprijs bezoekt Getnoticed Nederweert

NEDERWEERT – Op 3 november wordt in het Munttheater van Weert de winnaar van de Weerterlandprijs bekend gemaakt.

Vandaag bracht de jury bestaande uit; Saskia Goedgeluk, Ralph Deguelle en Eric Lamkin een bezoek aan het veelbelovende bedrijf Getnoticed uit Nederweert. Dit bedrijf slaat de digitale brug tussen bedrijven en personeel. In totaal zijn er in de twee vestigingen in Nederweert en Amsterdam meer dan 30 “online recruitment vakidioten” werkzaam.

Medeoprichter Arjan Elbers vertelde vol trost hun succesverhaal. Het in 2009 gestarte webbouwbedrijf is uitgegroeid tot toonaangevend marktleider in online recruitment in 2021. Met klanten als Coolblue, Scania, Karwei, ABN-AMRO en veel meer zijn zij een serieuze kanshebber om in de schijnwerpers van het Munttheater de Weerterlandprijs te veroveren.

Meer informatie is te vinden op weerterlandprijs.nl.

Vorig artikelSanidirect opent nieuwe vestiging in Weert
Volgend artikelWerkzaamheden bij Boshoverbrug in Weert