Sanidirect opent nieuwe vestiging in Weert

WEERT – Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat blijkt ook in het geval van de Weertse Natasja Geelen en Patrick Waegemans. Het koppel neemt vanaf 1 oktober het roer in handen van de nieuwe Sanidirect vestiging aan de Weerter Boulevard in Weert.

De badkamerspecialist, waar je terecht kunt voor de aankoop van complete badkamers, los sanitair en tegels, wist meteen wie het moest benaderen voor het beheren van deze vestiging. Al jaren timmert het koppel aan de weg met hun eigen bedrijf Studio 129 B.V., een bouwbedrijf o.a. gespecialiseerd in realisatie van badkamers en (renovatie)bouw- en tegelwerken. Patrick, met zijn 30 jaar aan ervaring in het maken van badkamers, zorgt ervoor dat de ideeën van klanten tot leven komen. Natasja zorgt er op de achtergrond voor dat alles tot in de puntjes verloopt.

Van idee naar uitvoering

“Het enthousiasme was er meteen.” vertelt Patrick. “De gesprekken met Sanidirect verliepen soepel. Sanidirect levert kwaliteit badkamers en heeft advies hoog in het vaandel staan. Dit past perfect bij hoe wij nu zaken doen. Bij ons staat kwaliteit en advies op nummer één. Niet alleen houden we rekening met het visuele aspect, maar met onze achtergrond kunnen we ook perfect adviseren in praktische zaken zoals aanleg van leidingwerk en elektriciteit.” Want een specialist, dat is Patrick zeker. Mensen uit Weert en omstreken weten Patrick altijd te vinden als ze advies zoeken voor hun badkamer en ook bouwwerken. “We gaan niet voor de snelle verkoop, maar voor een langdurige klantrelatie.”

Wees welkom vanaf 1 oktober

“We hopen dat iedereen vanaf 1 oktober een kijkje komt nemen in de showroom. Gastvrijheid staat bij ons voorop.” vertelt Natasja. “Klanten moeten in alle rust een goede keuze kunnen maken, ook als ze op zoek zijn naar een klein onderdeel. Iedereen is welkom.”

De Sanidirect vestiging op Moesdijk 11D in Weert opent 1 oktober 2021.

Vorig artikelRabobank krijgt predikaat ‘dementievriendelijk’
Volgend artikelJury Weerterlandprijs bezoekt Getnoticed Nederweert