Nieuwe plek voor Scouting Nederweert

NEDERWEERT – Zaterdag werd jong en oud uitgenodigd voor een heel speciale dag bij Scouting Nederweert.

Vanaf hun vertrouwde stek, waterscouting vanaf de Thuishaven en landscouting vanaf de Boelenbeem, vertrokken de leden op een uitdagende speurtocht. De jongsten te voet en de oudsten op de fiets. Na veel speuren en opdrachten onderweg kwamen ze uiteindelijk allemaal samen op Hulsen waar een grote tent stond.

Wethouder Koolen van de gemeente Nederweert was uitgenodigd en ook Scouting Nederland was aanwezig. Vandaag werd de intentieverklaring getekend om samen een nieuwe plek voor Scouting Nederweert te realiseren. Een blokhut voor de hele vereniging met een groot speelbos, een kampeerterrein en vlak bij het water.

Omringd door vele scouts en geïnteresseerden werden de handtekeningen gezet en na een daverend applaus werd er geproost op deze eerste belangrijke stap. “Wij krijgen een nieuwe hut!”: riep één van de jongste leden. En om de vreugde nog wat groter te maken trakteerde Florence en Saniceve op een heerlijk ijsje.

Het begin is gemaakt voor een geweldig mooi vooruitzicht: Een prachtige plek voor heel Scouting Nederweert.

Vorig artikelMaas Cleanup Day 2021: meer dan 7000 vrijwilligers in actie
Volgend artikelLezen en praten over schrijfster Marieke Lucas Rijneveld