Zondag 19 september Vernissage Art’s Gallery in Baexem

BAEXEM – Aan de rand van Baexem bevindt zich Art’s Gallery. Op zondag 19 september is er de opening van een nieuwe expositie met kunstwerken van Art Guveau. DJ Rob Ronckers zorgt voor de muzikale omlijsting en Smakelink – Lekker Lokaal is van de partij met hapjes gemaakt van streekproducten. Art Guveau is zelf present om zijn werken toe te lichten.

Sinds de zomer van 2012 heeft Art Guveau zich toegelegd op het creëren van kunst in mixed media. Wat opvalt is zijn creatieve geest en unieke stijl. Hij fotografeert graag locaties die een speciale betekenis voor hem hebben. Daarnaast tekent en schildert hij op verschillende oppervlakken, zoals canvas en torso’s. Zijn jongste werken hebben door een speciale bewerking met Epoxy Resin een extra dimensie gekregen, waardoor ze als het ware tot leven komen. Art haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven en de dingen die om hem heen gebeuren. Hij bekijkt zijn omgeving door een creatieve bril, zodat er doorlopend ideeën in hem opborrelen. Zelfs zijn dromen inspireren hem. Zijn werken vertellen een verhaal…

Bekijk Art’s Gallery ook online: artguveau.com. De Vernissage is gratis te bezoeken op zondag 19 september van 13:00 tot 20:00 uur. Locatie: Reindersstraat 3a – Baexem.