Toons Toppers 2021 bedwingen de Mont Ventoux

WEERT – Vijfentwintig Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert hebben op 2 en 3 september wandelend en fietsend de Mont Ventoux in Frankrijk bedwongen. Zij zamelden daarmee geld in voor kankeronderzoek en voor het Toon Hermans Huis.

Een gemêleerde groep van jong (15 jr.) tot oud (ruim 70 jr.), soms zelf ziek, soms als naaste of nabestaande. Soms ook omdat ze zich “gewoon” in willen zetten voor onderzoek naar genezing van kanker. Maar allen één in hun doel: geld inzamelen voor kankeronderzoek en voor het Toon Hermans Huis en de uitdaging volbrengen om de mythische ‘berg der winden’ te beklimmen.

Afgelopen week konden de Toons Toppers 2021 na een jaar van uitstel dan toch afreizen naar Frankrijk om de Mont Ventoux te bedwingen. Vanaf april hebben ze hiervoor hard getraind. Toen nog een periode vol onzekerheid in verband met de vele coronamaatregelen, maar tegelijkertijd super gemotiveerd om de uitdaging samen aan te gaan. Des te mooier was het dat dit jaar de kroon op al het harde trainingswerk kon worden gezet en de reis naar Frankrijk door kon gaan.

Op 2 september klommen alle wandelaars naar boven en op 3 september alle fietsers. Iedereen haalde de top en sloot daarmee een bewogen periode vol warmte en saamhorigheid af met een ware topprestatie!

Mocht je de toppers willen steunen, dit kan nog tot 30 september via de teampagina www.grootverzettegenkanker.nl/toonstoppersweert.

Vorig artikelGeslaagde Wieërter beêr & hepkes preuvereej
Volgend artikelRidderkamp slaat haar tenten op in Weert