Crossmoor Charity Cup in Weert wederom met grote opbrengst

Fotograaf: Henk Gielis

WEERT – Op vrijdag 3 september 2021 werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert voor het zevende jaar op rij een speciale golfdag gehouden met dit jaar als goede doel de Kinderafdeling van het St. Jans Gasthuis Weert voor het kunnen aanschaffen van speciale spelcomputers met interactieve software.

Deze computers moeten aan zeer speciale eisen voldoen om o.m. verspreiding van bacteriën te voorkomen. Met het in gebruik nemen van zulke computers kan het verblijf van kinderen in het ziekenhuis ietwat aangenamer worden gemaakt en kan het ook bij vervelende onderzoeken voor de nodige afleiding zorgen.

Met een vol spelersveld werd een prachtige wedstrijd gespeeld met aansluitend een compleet en gevarieerd avondprogramma voor alle spelers en de vele gasten. Met onder meer een met prijzen beladen loterij en veiling werd toegewerkt naar de eindopbrengst van deze weer bijzondere dag.

Kort na 21.00 uur kon voorzitter Vincent Nies van de Crossmoor Charity Cup het totaal bedrag bekend maken en een cheque overhandigen van maar liefst € 62.795,00 aan de afvaardiging van de Kinderafdeling van het St. Jans Gasthuis. Wederom is de organisatie van dit event erin geslaagd om een groot geldbedrag bij elkaar te krijgen voor een Weerter goede goel.