Tommy Gazer winnaar popwedstrijd Play At FestiFallz

Fotograaf Maurice Moonen

De band Tommy Gazer mag op de allereerste editie van popfestival FestiFallz het podium op de zondag openen. De rockband won in een goed gevuld poppodium De Bosuil de finale van drie gedegen concurrenten.

Play At Festivallz is een gloednieuwe popmuziekwedstrijd voor grote regio van Weert, dus ook een stuk Noord-Brabant en België. De wedstrijd is een initiatief van Muziekcentrum De Bosuil en de popcoördinator van Weert.

Na een voorronde in Bocholt (BE) en Roggel was het zaterdagavond de energieke rockband Tommy Gazer die van de vakjury de meeste stemmen kreeg en daarmee naast de speelplek op FestiFallz ook met 500 euro gage aan de haal ging.

Als laatste zal er een aftermovie gemaakt worden van hun optreden in oktober waar ze op de dezelfde dag spelen als bijvoorbeeld Guus Meeuwis, Racoon en Danny Vera.

De andere drie acts gingen echter niet met lege handen naar huis: De tevens uit Weert afkomstige band Ten Pickles For Johnny won een professionele single opname + digitale release bij Studio Recall in Bree. De Belgische americana-band Dixie Rose kan bij Studio Len David twee nummers komen opnemen mét video. En de female-fronted punkpopband SugarPunch krijgt een professionele fotoshoot aangeboden.

Vorig artikelPresentatie boek ‘Aoj Wieërter Wichterspuuëlkes’
Volgend artikelGeslaagde 39ste editie Limburg Festival