Uitgestelde collecte Weert Collecteert! in tweede week september

WEERT – De wegens de coronamaatregelen uitgestelde collecteweek van april van Weert Collecteert! wordt gehouden van 6 t/m 11 september 2021. De gebruikelijke donatie-enveloppen worden in de week van 30 augustus bezorgd op 23.000 woonadressen in Weert.

Weert Collecteert! organiseert jaarlijks een gezamenlijke collecte voor 20 landelijke goede doelen met CBF-keurmerk.

Waarom alsnog een inzamelactie in 2021?
Alhoewel het coronavirus nog steeds onder ons is, denkt bestuur en organisatieteam dat nu alsnog de tijd rijp is voor de jaarlijkse huis-aan-huis collecte voor de 20 deelnemende landelijke goed doelen en fondsen.

Voorzitter Richard van Goor: “Gelukkig maakt de huidige situatie rond het coronavirus het dit jaar weer mogelijk om onze jaarlijkse huis-aan-huis collecte alsnog te laten plaatsvinden. Juist in de huidige tijd is het goed om de blik te verruimen naar het waardevolle en belangrijke werk van de 20 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen die net als iedereen de gevolgen ondervinden van de coronamaatregelen. De 20 goede doelen en fondsen leveren, elk voor hun eigen doelgroep, een waardevolle bijdrage aan de gezondheid en het maatschappelijk welzijn van mens en dier”.

Meer informatie is te vinden op www.weertcollecteert.nl

Vorig artikelSchatkamer kasteel de Nijenborgh blijft voorlopig dicht
Volgend artikelRenovatie Heilig Hartbeeld op kerkhof Ospel afgerond