Wieërter beêr & hepkes preuvereej

zondagmiddag 5 september

Een Lagunitas IPA uit de usa vergezelt de tempura van geitenkaas bij Gotcha gemaakt door chef-kok Patrick.

WEERT – Zes stops: vier Weerter cafés, de Stadsbrouwerij en The raRe craftbeer brewery zijn de ingrediënten voor een gezellige middag craftbeer drinken, vergezeld van heerlijke bijpassende gerechtjes.

Bij de Weerter craftbeer-brouwerijen wordt gebrouwen vanuit passie. Je proeft het ambacht terug, met een grote diversiteit op het gebied van smaak. Dat belooft dus wat.

Wieërter beêr & hepkes preuvereej
Je ontdekt op zondagmiddag 5 september zes Weerter speciaalbieren. Je wandelt in groepen (coronaproof) van 13:30 uur tot 17:00 uur naar vier speciaalbiercafés en twee brouwerijen in Weert. Geniet tijdens elke stop van een bijzonder glas speciaalbier, gecombineerd met een bijpassend gerechtje. Leuk om met vrienden en/of familie een gezellige en smaakvolle zondagmiddag te beleven!

Deelnemers:
Café de Gruyter | Café de Harmonie | Stadscafé de Soos | Café ‘t Swaentje | Wertha Brewpub | Weerter Stadsbrouwerij.

Reserveren kan via www.buitengewoontafelen.nl