Fortuna Sittard speelde tegen Beerschot en OFI Kreta bij Eindse Boys

Foto: Niels van Renen - www.reflection-studio.nl

Nederweert-Eind – Enkele dagen na de twee oefenwedstrijden van Fortuna Sittard bij Eindse Boys werd de balans opgemaakt en kan men spreken van een succesvolle formule. Fortuna Sittard heeft onder optimale omstandigheden zijn twee oefenwedstrijden kunnen spelen, en Eindse Boys heeft bewezen dat haar organisatie en accommodatie prima in staat is om dit te organiseren.

Uiteraard had Eindse Boys deze wedstrijden graag eerder in de publiciteit gebracht en de voetballiefhebbers in de regio mee willen laten genieten van deze wedstrijden. Dit was gezien de coronamaatregelen momenteel onverantwoord en voor de drie clubs geen optie. Men wilde geen enkel risico lopen in de aanloop naar de competitie.

Fortuna Sittard was op zoek naar een geschikte accommodatie voor deze wedstrijden en na een rondgang langs diverse plaatsen, koos men uiteindelijk voor de accommodatie van Eindse Boys. Men was zeer te spreken over het geheel, maar was daarnaast onder de indruk van de kwaliteit van de grasmat. Een compliment voor de vrijwilligers van de vuttersploeg van Eindse Boys en de ondersteunende sponsoren van ”De Groene Grasmat”. Hun inzet voor de club wordt op deze manier eens extra onder de aandacht gebracht.

Review Fortuna Sittard:
“Afgelopen week waren wij te gast bij Eindse Boys voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Beerschot (België) en OFI Kreta (Griekenland). Het prachtige complex in het Midden-Limburgse Nederweert-Eind was het decor voor de eerste vriendschappelijke wedstrijden van Fortuna Sittard tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met de gastvrije ontvangst, keurige wedstrijdorganisatie en uitstekend speelveld waren alle ingrediënten aanwezig voor succesvolle vriendschappelijke wedstrijden. Helaas deze keer zonder publiek in verband met de KNVB-protocollen maar toekomstig zouden wij graag opnieuw te gast zijn op deze prachtige accommodatie om vriendschappelijke wedstrijden te mogen spelen en dan uiteraard met publiek. Namens Fortuna Sittard willen we Eindse Boys dan ook hartelijk bedanken voor alles, veel succes wensen voor het nieuwe seizoen en hopelijk tot een volgende keer in Nederweert-Eind.” – Danny van der Weerden, teammanager Fortuna Sittard.

Vorig artikelBed & breakfast B&B Bergheide in Baexem beloond met 5 tulpen
Volgend artikelConcert The Food of Love – Paterskerk Weert