Bed & breakfast B&B Bergheide in Baexem beloond met 5 tulpen

Baexem – B&B Bergheide in Baexem is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B Bergheide ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “Een Bed & Breakfast met vijf tulpen is van uitzonderlijk niveau. B&B Bergheide is tot in de puntjes verzorgd en alles wordt uit de kast gehaald om u een fantastisch verblijf te bezorgen. De voorzieningen, service en kwaliteit zijn van topniveau en als gast ontbreekt het u aan niets“.

In Limburg zijn er maar vijf bed & breakfasts met 5 een classificatie van 5 tulpen. In Midden Limburg is alleen B&B Bergheide geclassificeerd met 5 tulpen. De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen.

Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

“Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B’s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Vorig artikelKermis Weert 2021 nog onezeker
Volgend artikelFortuna Sittard speelde tegen Beerschot en OFI Kreta bij Eindse Boys