SJG Weert gaat units bij hoofdingang verwijderen

SJG Weert

Voor de hoofdingang van SJG Weert hebben sinds 27 oktober 2020 speciale units gestaan. Deze units werden uit voorzorg geplaatst voor als ons ziekenhuis de toestroom van coronapatiënten niet meer voldoende aan zou kunnen.

Gelukkig heeft het SJG de units hier niet voor hoeven in te zetten. Er is echter wel goed gebruikgemaakt van de units, maar dan als locatie om onze medewerkers en hoog-risico patiënten te vaccineren. Nu de laatste vaccinatieronde achter de rug is, zijn de units niet meer nodig en worden deze verwijderd op donderdag 8 juli 2021.

Afsluiting achterzijde

Om te zorgen dat de units kunnen worden verwijderd, wordt de doorgang vanuit de Hofakkerstraat naar de parkeerplaatsen aan de achterzijde van het ziekenhuis op 7 en 8 juli afgesloten.

De hoofdingang en de gebruikelijke route naar onze parkeerplaats aan de voorzijde van het ziekenhuis blijft gewoon toegankelijk. Dus mocht je morgen of overmorgen in het ziekenhuis moeten zijn, kun je gewoon de normale route volgen.