Lizbeth Steinbach lijsttrekker D66 Weert

WEERT – Huidig fractievoorzitter en raadslid Lizbeth Steinbach (41) is door de leden van D66 Weert unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Lizbeth Steinbach is in het dagelijks leven beleidsmedewerker Jeugd bij de Gemeente Sittard-Geleen.

D66 Weert staat voor een no-nonsens aanpak van problemen en is gericht op de toekomst. Onze speerpunten zijn onderwijs, cultuur, duurzaamheid en het investeren in innovatie.

Steinbach: “Ik ben trots dat ik het vertrouwen van de leden heb gekregen om verder te mogen bouwen aan D66 Weert. We hebben een enthousiaste groep actieve leden en daarmee kunnen we ons de komende campagne nog beter tonen dan voorheen. Mijn doel is dan ook om als lijsttrekker winst voor D66 te behalen. Ik ga mij inzetten om met een sterke fractie de komende jaren weer een bijdrage te leveren aan een bruisende groene leefbare gemeente, waar inwoners en bezoekers zich verwonderen, en waar het gemeentebestuur goed functioneert.”

Het afdelingsbestuur is blij met de uitslag. Voorzitter René Fontijn: “Ik wil Lizbeth van harte feliciteren. Met haar als nieuwe lijsttrekker heb ik er alle vertrouwen in dat we in maart een mooie uitslag gaan halen.”

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een progressief Weert, neem dan contact op met de fractie [email protected]

Vorig artikelElytra no.2 van Weerter kunstenaar te bezichtigen in het Nationaal Glasmuseum
Volgend artikelZaterdag torenconcert met drumband-jachthoornkorps