Tweedehands fietsenbeurs in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – Zondag 18 juli 2021 organiseert fanfare Sint Liduina Kelpen-Oler een tweedehands fietsenbeurs op de speelplaats van de Basisschool aan de Kerkstraat in Kelpen-Oler.

Er worden honderden tweedehands fietsen aangeboden van diverse merken, tegen zeer aantrekkelijke prijs. Je vindt fietsen speciaal voor studenten, stationsparking, stappen, maar ook E-bikes, oma- kinder- en sportfietsen, racekarretjes en crossfietsen, driewielers en city-bikes.

Deze fietsen zijn o.a. afkomstig van fietsenhandelaren uit de regio. Daarnaast zijn er fietsen die door particulieren te koop worden aangeboden. Wil je ook jouw gebruikte fiets te koop aanbieden? Bel dan voor inlichtingen met: Henk Raemakers 06-47434248 of Wim Roost 06-28208154.

Voor het te koop aanbieden van jouw eigen fiets kun je op zondag 23 juni a.s. al terecht vanaf 8.30-9.30 uur. Vanaf nu kun je hierover al met Henk of Wim bellen.

De aanvang van de beurs is om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur. De toegang is gratis. Tevens is er ruime gratis parkeergelegenheid. Let wel op, want er zijn coronaregels van toepassing: o.a. routes en maximum toelating tot terrein.

Vorig artikelKeyport | Dé ondernemende regio
Volgend artikelScholieren als archeologen aan de slag in Weert