Zomerpakket voor kinderen die niet op vakantie kunnen

WEERT/NEDERWEERT – De gemeenten Weert en Nederweert hebben dit jaar weer een zomerpakket voor gezinnen met een kleine beurs. In dit zomerpakket zitten o.a. vrijkaarten voor activiteiten. Het zomerpakket wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende ondernemers uit Weert en Nederweert.

Wethouder Martijn van den Heuvel (Weert) en wethouder Carla Dieteren (Nederweert): “De afgelopen tijd hebben we allemaal moeten ervaren hoe het is om veel thuis te zijn en minder leuke uitstapjes te kunnen ondernemen. Voor sommige gezinnen is dit echter altijd de realiteit. Met het zomerpakket willen we ervoor zorgen dat alle kinderen in de gemeenten Weert en Nederweert een leuke zomervakantie hebben. We zijn de ondernemers ontzettend dankbaar dat ze dit ook in deze moeilijke periode mogelijk maken.”

Activiteiten uitkiezen
Het zomerpakket wordt aangeboden aan kinderen van 0 tot en met 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Elk gezin mag twee activiteiten uitkiezen die ze deze zomer met het gezin kunnen ondernemen.

Dankzij ondernemers uit Weert en Nederweert
Het zomerpakket wordt mede mogelijk gemaakt door: Blauwe Meertje Weert, Gotcha! Bioscoop, Natuur- en Milieucentrum de IJzeren Man, Openluchtmuseum Eynderhoof, Pins & Pints Bowling, Bibliocenter, KidsPlaza Weert, Klimbos Weert, Buitencentrum De Pelen, Punt Welzijn, IJssalon Florence, IJssalon Bacio en Kinderfonds Midden-Limburg.

Zomerpakket aanvragen
Je kan het zomerpakket tot en met 4 juli aanvragen. Inwoners uit Weert kunnen dit doen via www.weert.nl/zomerpakket. Inwoners uit Nederweert kunnen dit doen via www.nederweert.nl/zomerpakket. Ná 4 juli is het helaas niet meer mogelijk om het zomerpakket aan te vragen.

Vorig artikelPro­vin­cie Lim­burg or­ga­ni­seert di­gi­ta­le bij­een­komst over ver­nieu­wing N280 Leu­dal
Volgend artikelOndernemend Limburg: “Stop deze politieke chaos in Provinciale Staten”