Drukte verwacht in Roermond dit weekend

Archieffoto MLA - Roermond

ROERMOND – Nu shoppen weer zonder afspraak kan en de terrassen lonken, zagen ze afgelopen weekend ook in Roermond een toestroom van bezoekers. “Heel fijn dat het weer kan. Echter, de minister heeft ons bescheiden extra ruimte gegeven die we moeten respecteren om de gezondheid niet verder in gevaar te brengen. Help ons daarbij.”, aldus de gemeente Roermond.

In deze tijd gaat gezondheid en veiligheid boven alles. Ze doen er dan ook alles aan om een bezoek aan Roermond in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat dit veilig kan. Drukte wordt continu gemonitord, in de binnenstad en bij het Designer Outlet. Kunnen ze de veiligheid voor bezoekers niet meer garanderen, dan is men genoodzaakt maatregelen te nemen om die toestroom te beperken. Op toegangswegen en in de binnenstad. Ook daar zijn ze in Roermond op voorbereid.

Om het niet zover te hoeven laten komen, vragen ze iedereen het gezonde verstand te gebruiken. Kies bij jouw bezoek aan Roermond niet het drukste moment van de dag uit of kom een keertje terug als het wat rustiger is en stel je bezoek uit. Dan blijft shoppen en een terrasje pakken in Roermond voor iedereen fijn en veilig.

Vorig artikelSJG Weert start met thuismonitoring coronapatiënten
Volgend artikelOpnames bij Stadsbrug Weert voor Funpop