Corona-teststraat Weerterland vanaf morgen in Nederweert

NEDERWEERT – Inwoners van Nederweert en Weert die zich willen laten testen op corona kunnen vanaf morgen terecht in Nederweert. De locatie op Kampershoek in Weert is vandaag voor het laatst open.

De nieuwe testlocatie is gevestigd aan De Bengele 7 in Nederweert. Daar wordt ook een ander systeem gehanteerd. In Weert kon je met de auto door een ‘drive through’. In Nederweert moet je te voet door een ‘walk through’.

Vandaag om 16:00 uur wordt in Weert gestopt worden met testen. Zo is er volgens de GGD Limburg-Noord ruimte om alle spullen in te pakken om te verhuizen naar Nederweert. De nieuwe locatie in Nederweert is vanaf maandag geopend van 09:00 tot 17.00 uur.

Vorig artikelKap bomen Regulierenstraat Weert was noodzakelijk
Volgend artikelRegio Loterij Weerterland maakt waanzinnige hoofdprijs bekend