WeertFM Koningsdag en -nacht

WEERT – WeertFM zorgt ervoor dat je thuis Koningsdag en -nacht in het Weerterland kan beleven. Op ons radio- en tv-kanaal kun je op maandag 26 en dinsdag 27 april genieten van onder andere live optredens en een muzikale lintjesregen. Hiervoor hebben ze jouw hulp nodig!

Koningsnacht vier je met WeertFM
Voor het tweede jaar zijn de kroegen gesloten tijdens koningsnacht. Weer niet die fijne deuntjes van jouw favoriete DJ. 5 lokale dj’s verzorgen Koningsnacht 2021 voor je! Watro, Stijn Broods, S-Sential, DJ Hulk en The Mystery Beats staan voor je klaar. Op het tv-kanaal schakel je op 26 april vanaf 20 uur in!

Koningsdag WeertFM
Voor het echte Koningsdag-gevoel kijk je naar WeertFM TV of luister je naar WeertFM. Van 7 tot 21 uur staan op 27 april de WeertFM DJ’s klaar om jou helemaal in de stemming te brengen. Leuke initiatieven, live optredens en muzikale lintjes zijn de rode draad door deze dag.

Een muzikaal lintje
WeertFM zorgt dit jaar voor muzikale lintjes. Wie is er de laatste tijd speciaal voor jou? Wie verdient erkenning voor alles wat hij/zij doet? Laat weten voor wie en waarom je een muzikaal lintje aan wil vragen en welk muzieknummer je daarbij wil horen.

Vraag je verzoekje aan
Welke muziek maakt je vrolijk of houdt je deze periode op de been? Laat ons weten welk bijzonder muzieknummer we voor jou mogen draaien en waarom. (Digitale) Koningsdag initiatieven WeertFM is op zoek naar jou! Organiseer jij een (digitaal) initiatief waarmee de inwoners van de gemeente Weert en Nederweert toch koningsnacht of -dag kunnen vieren? Laat weten wat je plannen zijn, dan gaan ze daar aandacht aan besteden op WeertFM radio en WeertFM TV.

Jouw inzending voor een muzikaal lintje, verzoeknummer of initiatief kun je insturen via [email protected] of via whatsapp: 0495 – 45 05 05

Vorig artikelGroen Weert verbouwereerd over kap vier beeldbepalende bomen
Volgend artikelKap bomen Regulierenstraat Weert was noodzakelijk