Voorlopig laatste expositie Pop Up Galerie Nederweert

NEDERWEERT – Helaas moet Pop Up Galerie Nederweert uiterlijk 1 juni 2021 het huidige pand verlaten. Sinds zomer 2019 is PUGN gevestigd in de voormalige supermarktlocatie van Jan Linders aan het Lambertushof in Nederweert. Deze locatie wordt per 1 juni 2021 deels verhuurd, waardoor PUGN plaats moet maken voor de nieuwe huurder.

Ze hebben nog geen vooruitzichten op een nieuwe expositielocatie. Daarom is dit de voorlopig laatste expositie van Pop Up Galerie Nederweert. En die gelegenheid gunnen we aan onze vrijwilligers. Zij zijn immers niet alleen gastvrouw/heer of manusje-van-alles, maar ook nog eens heel creatief tot artistiek begaafd.

Dit leidt tot een mooie en diverse expositie gedurende drie weekenden.

De deelnemers aan deze expositie zijn:
– Anneke Heijmans, Annelies Verdonschot en Christine Kessels (keramiek).
– Els Peeters (gemengde technieken)
РFran̤oise Creemers (schilderijen, objecten, fantasy)
– Henny Korten (ijzeren sculpturen)
– Jules van Bussel (taxidermische objecten)
– Jan van Riet, Mieke van Loon (schilderijen)

Natuurlijk is de Art Shop ook geopend.

In verband met de geldende coronamaatregelen is het aan te raden de facebookpagina in de gaten te houden voor actuele informatie. Om er zeker van te zijn dat je de expositie kan bezoeken, kun je een afspraak maken via http://www.popup-galerie.nl/ of stuur een Whatsappbericht naar 06-54901355.

Helaas zal er geen openbare opening zijn, wat erg jammer is voor onze vrijwilligers. Daarentegen is de PUGN wel drie aaneensluitende weekenden geopend op vrijdag, zaterdag en zondag in de periode 23 april t/m 9 mei 2021.

Vorig artikelNieuwe gratis cursussen en workshops van De Inloopschool bij Bibliocenter
Volgend artikelGroen Weert verbouwereerd over kap vier beeldbepalende bomen