Nieuwe citymarketingorganisatie Weert van start

WEERT – Na goedkeuring door de gemeenteraad van Weert kan nu gestart worden met het opzetten van een bureau voor citymarketing. Het bureau moet op 1 januari operationeel zijn.

Hoewel de gemeenteraad akkoord is gegaan, werden er wel enkele kanttekeningen geplaatst. Dat meldt De Limburger. Zo hield DUS Weert bedenkingen over het behoud van voldoende activiteiten in het centrum, als Centrummanagement Weert (CMW) ophoudt te bestaan.

Budget
Het budget van CMW gaat volgend jaar naar de nieuwe citymarketingorganisatie. Het activiteitenbudget van 80.000 euro van CMW dat nu alleen naar het centrum gaat, komt vanaf volgend jaar ten goede aan heel Weert. Een ‘procesregisseur’ leidt de nieuwe organisatie in goede banen.

Vorig artikelHet Vossenbergleger weer uitgebreid met een generaal
Volgend artikelMolenNetwerk maakt film over KempenBroek molenerfgoed