Natasja Geelen nieuwe parkmanager Parkmanagement Weert

WEERT- Natasja Geelen is gestart als nieuwe parkmanager bij Stichting Parkmanagement Weert. Zij neemt het stokje over van Sylvia Rutten.

Natasja Geelen is geboren en getogen in Weert en heeft ruim 20 jaren ervaring opgedaan in o.a. het Weerter bedrijfsleven. Ze is al jarenlang zelfstandig ondernemer. Voor diverse opdrachtgevers heeft zij opdrachten uitgevoerd op het gebied van marketing & communicatie, office/interim management, inkoop & commercie, evenementenorganisatie. In haar nieuwe rol als parkmanager zal zij Weerter ondernemers en bedrijven ondersteunen op allerlei gebieden, met partners zorgen voor relevante initiatieven en projecten en fungeren als actieve schakel tussen ondernemers en de Gemeente Weert.

Ondernemers zijn van harte welkom voor een kennismaking en/of gesprek!

Meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]  of

bel naar 06  57 88 90 87.

Vorig artikelVermiste man uit Roggel is terecht
Volgend artikelWat jouw digitaliseringsvraag ook is, Keyport helpt je verder