Weertbeleeft Event Challenge 2021

WEERT – De nieuwe Weertbeleeft Event Challenge is woensdag 7 april van start gegaan. Deze spannende challenge daagt uit om de beste rijkunsten te laten zien. Een leuk, maar ook pittig, parcours is uitgestippeld op het Event Center in Weert. Hier strijden de deelnemers om de snelste tijd neer te zetten. De gasten die geïnterviewd worden voor het Weertbeleeft TV programma, worden uitgenodigd om aan deze challenge mee te doen en krijgen tijdens de uitzending te horen welke tijd ze neergezet hebben.

Weertbeleeft laat mooie, positieve en informatieve ontwikkelingen zien van diverse platformen, waaronder o.a. Weert in Beweging, Positief Gezond Weert, Punt Welzijn, Centrum Jeugd en Gezin, de Plus van Weert, RICK, LVO Weert en ook van overige organisaties, bedrijven en (sport)verenigingen uit Weert. Uit deze partijen worden 10 teams gevormd van ieder 3 personen die gaan racen om de snelste tijd. De opgetelde tijd telt voor het team.

Kick-off met LVO Weert directie
Gisteren heeft de kick-off plaatsgevonden door team ’Het jonge kind’, gevormd door de heer Albert Buck, Marian Brunink en Jantien Koch. Het tweede team is Team LVO Weert, gevormd door Peter Paul Truijen (locatiedirecteur Philips van Horne), Ruben Barten (sectordirecteur BRAVO! College) en Janneke Jacobs (locatiedirecteur Het Kwadrant en interim locatiedirecteur Het College).

Janneke Jacobs: “Wat een uitdaging! Toen wij de uitnodiging kregen, zeiden we dan ook meteen ‘ja’ op dit leuke initiatief. Even heel wat anders en goed voor de mentale ontspanning. Ondanks onze drukte op de scholen, is het juist in deze tijd heel leuk en spannend om het touw even te kunnen laten vieren. De adrenaline stroomde door mijn lijf! Ik kijk terug op een super leuke middag en hoop natuurlijk dat we met ons team de snelste tijd hebben neergezet! Al was het meedoen al een feestje op zich.”

Samenstelling Weertbeleeft Team
De ontwikkelingen van Weertbeleeft TV zijn in volle gang. Per seizoen laten we verschillende items zien. Er is hiervoor een Weertbeleeft Team gevormd dat bestaat uit presentatoren Cindy Denessen en Jean Paul van der Donk, wel bekend van het Sportgala Weert. Hiernaast nemen Raymon Truijen en Josephien Kersten leuke items onder de loep al vloggend en presenterend. Jantien Koch brengt mooie ontwikkelingen in het onderwijs in beeld en Nicole Timmerman geeft tips op beweeg- en sportgebied. Het Weertbeleeft Jeugd Team gaat ook op pad en neem o.a. deel aan aktiveiten of brengt bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek. Dit team wordt gevormd door leden van de Reddingsbrigade Weert, waardoor we ook weer sportverenigingen bij het geheel betrekken. Dit team bestaat uit Joe van Ooijen, Lotte Nies, Emma de Graaff en Naomi Rappange, allemaal in de leeftijd van 13-14 jaar. Raymon Truijen heeft een eigen item met Raymon Beleeft en gaat met kids zoals Martijn Nies, onze zwemkampioen, op avontuur. Dan hebben we ook nog een eigen Weertbeleeft TV Kok in de persoon van Paul Silvertand die mooie streekgerechten laat zien. Dit alles brengen we in beeld op Weertbeleeft TV.

Dit programma met leuke, informatieve en amuserende items zal 30 april a.s. 19.30 uur voor het eerst te zien zijn op WeertFM TV. Kanaal Ziggo 40/36, KPN 1417, overige providers 2064.
Uiteraard gevolgd door zichtbaarheid via social media kanalen. Weertbeleeft TV is een productie van Weert Media Groep in samenwerking met WeertFM TV.

www.weertmediagroep.nl

Vorig artikelRSD Clothing BV start nieuwe ontwikkeling in Roermond via OML
Volgend artikelPlannen voor elektrisch vliegen vanaf Eindhoven Airport