Lotenverkoop Regio Loterij Weert van start

WEERT – Op verschillende plekken in Weert doken afgelopen weekend strandstoelen op. Met die ludieke actie heeft Regio Loterij Weert de officiële start van de loterij aangekondigd. De waanzinnige prijzen zijn bekend, evenals de 26 verenigingen die in aanmerking komen voor een financiële bijdrage. Iedereen die het verenigingsleven een warm hart toedraagt en tegelijkertijd kans wil maken op onder meer een nieuwe auto en een droomvakantie kan vanaf nu loten kopen op de website www.regio-loterij.nl.

Op vijf locaties in de gemeente Weert heeft Regio Loterij Weert afgelopen paasweekend strandstoelen neergezet. Hoewel de temperaturen zeker nog niet zomers te noemen zijn, konden voorbijgangers hierdoor wel alvast in de vakantiestemming komen.

Hoofdprijzen
Een van de fantastische prijzen die deelnemers van de loterij kunnen winnen, is namelijk een all-in luxe VIP-reis naar Florida voor twee personen, ter waarde van 30.000 euro. Voor alles wordt gezorgd, van vervoer van en naar Schiphol tot businessclass vliegtickets. In de Verenigde Staten geniet je van een cruisevakantie en een volledig verzorgde rondreis door Florida. Met huurauto en 5.000 euro zakgeld. Een reis om nooit te vergeten.

Deze droomvakantie is niet eens de eerste prijs. Dat is namelijk een Audi e-tron Sportback Business edition ter waarde van 77.500 euro. Deze splinternieuwe elektrische auto komt inclusief een laadpaal die aan huis wordt geplaatst. De auto is wegenbelastingvrij en voorzien van onder andere LED-koplampen en -achterlichten, volautomatische airco, MMI navigatie, 20″ lichtmetalen velgen, Audi virtual cockpit en elektrisch verstelbare stoelen.

Door mee te spelen maak ook jij kans op deze waanzinnige prijzen. Wat denk je van een nieuwe keuken ter waarde van 15.000 euro? Een keuken van absolute topkwaliteit, naar wens samen te stellen in de showroom. Om ervoor te zorgen dat de keuken perfect past binnen de huidige leefomgeving, wordt de keuken volledig naar jouw wensen en voorkeuren aangepast.

Regio Loterij Weert heeft nog veel meer prijzen geselecteerd. Van elektrische fietsen tot een loungeset, maar ook een televisie, iPhone 12, Playstation 5 en verschillende geldprijzen. Te veel om op te noemen. Wat is nou het allerleukste? De winkans is met 1 op 350 extreem hoog. Wil je bij de trekking op 29 augustus ook meedingen naar de prijzen? Koop dan nu je loten op www.regio-loterij.nl.

Over Regio Loterij Weert
Bij Regio Loterij Weert gaat de opbrengst naar 26 verenigingen en organisaties in Weert en directe omgeving. Door een lot te kopen steun je direct de verenigingen en speel je mee voor waanzinnige prijzen zoals een splinternieuwe Audi, een droomvakantie en een luxe keuken. De lotenverkoop is gestart op 1 april en de loten zijn uitsluitend online verkrijgbaar via de website van Regio Loterij Weert: www.regio-loterij.nl.

Bekijk de video: https://vimeo.com/533988654

Vorig artikelVersoepelingen in verpleeghuizen mogelijk door vaccinatie
Volgend artikelRaymond Vlecken eind mei in Weert aan de slag als burgemeester